KARYAP YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LTD.ŞTİ. (RASİM EMRE)

Tel : 0 312 309 67 17 (PBX)
Faks : 0 312 311 62 97
Web : www.karyap.com.tr
Facebook : facebook.com/karyap yapı malzemeleri İnşaat taahhüt ticaret ltd.şti. (rasim emre)
Twitter : twitter.com/karyap yapı malzemeleri İnşaat taahhüt ticaret ltd.şti. (rasim emre)
Adres : Çapar Han No :16/36 Rüzgarlı / Ankara

Açıklama : Köylümüz Rasim EMRE´ye ait kuruluş 2002 yılından bugüne inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe Karyap Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ticaret LTD.ŞTİ. ´ı adıyla faaliyet göstermektedir. "Güzel Bir gün banyoda başlar"