SEĞMEN EĞİTİMLERİMİZ VE PAZAR KAHVALTILARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Derneğimizde Gelenek haline gelenSeğmen eğitimlerimiz ve pazar kahvaltılarımız devam ediyor.
Derneğimizin Battalgazi mahallesindeki merkezinde her pazar sabahı  saat : 10:00 da başlayan  Seğmen eğitimi ve pazar kahvaltılarımız devam ediyor.

Akçakeseli Hemşehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin büyük ilgi gösterdiği pazar kahvaltıları gençlerimizle büyüklerimizin arasında tatlı bir sohbet ve muhabbetin kurulması  bakımından çok büyük bir önem taşımaktadır.

Dernek başkanımız sayın Bülent KAHRAMAN  : "Gençlerimizin yetişme çağında zararlı gruplara ve akımlara kapılmaması için elimizden gelen her türlü imkanı seferber ederek onları bilinçli, örfüne ve geleneğine bağlı bir birey olarak  yetiştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Pazar kahvaltası vesilesi ile gençlerimizle saygıdeğer büyüklerimiz arasında güzel bir  sohbet ortamı temin ediyoruz"açıklamasında bulundu.

Gençlerimiz bu vesile ile büyüklerinin fikrirlerinden isitafede etmekte, büyükler ise gençlerin fikir ve düşünceleri konusunda bilgi sahibi olmaktadırlar.

Ayrıca kahvaltı öncesi ve sonrası gençlerimiz  Seğmen Başı Sayın Ekrem AKBAŞ gözetiminde seğmenlik eğitimine devam etmektedirler.

İlerleyen günlerde gençlerimize yönelik daha farklı sosyal faaliyetler planlanması katılım oranının yüksekliğine göre düşünülmektedir.

A.G.A Derneği Web sitesi yönetimi olarak bizde gençlerimizin ve hemşehrilerimizin böyle sosyal aktivilere katılımlarının kendileri açısından faydalı olacağını düşünmekteyiz.

RESİMLERRESİMLER