Düğüne Davet

Üyemiz Ahmet ORHAN ın  oğlu Mehmet ORHAN ın 27.05.2016 akşamı  Güdül  Çağa Mahallesinde kına gecesi, 28.05.2016 tarihinde  Altındağ Karapürçek Mahallesi, Yeşil Kuşak Caddesi No : 65  Yeşil Kuşak Düğün Salonunda  düğünü vardır
Genç  Çiftlere bir ömür  boyu mutluluklar dileriz.

-----------------------------------------------------------------------------------

Üyelerimiz  Sadullah ve Meryem DEMİR in  kızları Merve DEMİR in  28.05.2016 tarihinde  Kırıkkale Karaahmetli Kasabası ,Bahçeevler Mahallesi,Çiğdem Sokak No : 6 da kınası , 29.05.2016 tarihinde Ankara  Ostim Mahallesi, 1940 .Cadde  Kuruçayırlı İş Merkezi Grand Deluxe Batıkent  Düğün Salonunda  düğünü vardır.
Genç Çiftlere  bir  ömür  boyu mutluluklar dileriz.