Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat

Başkanımızın mesajı

defa gösterilmiştir

Bülent KAHRAMAN

Saydıdeğer Akçakeseli Hemşehrilerim. !

A.G.A Derneği olarak Kuruluşundan itibaren köyümüz ve köylümüz için  bir çok kültürel ve sosyal faaliyetlere imza atılmış olup,bundan sonraki dönemlerdede biz ve bizden sonra gelecek yönetimler tarafından bu güzel hizmetler devam ettirilecek,sizlere en iyisini en güzelini sunmak için elimizden gelen tüm çaba sarf edilecektir.

Bu vesile ile geçmiş dönemlerde görev alan yönetici arkadaşlarımızı ve saygıdeğer büyüklerimizi  yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı hayırla yad ediyorum.

Sevgili hemşehrilerim Derneğimiz tarafından yapılan bu güzel hizmetlerin devam edebilmesi için sizlerin maddi  ve manevi yardımlarınıza ihtiyacımız var. Unutmayalımki Dernekler Kamu yararına hizmet veren gelirlerini üye aidatı ve bağışlar ile karşılayan  Sivil Toplum Kuruluşlarıdır.

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bulunan hemşehrilerimize hizmetin en güzelini, en kalitesini sunmak istiyoruz.

Bu amaçla sosyal ve kültürel açıdan birçok çalışmalarda bulunuyor, idari ve sivil toplum kuruluşlarından takdir görüyoruz.
 Seğmen ve Saz  eğitimi ,Maddi imkanı kısıtlı olan ve başarılı bir eğitim performansı sergileyen Üniversiteli gençlerimize  nakdi burs  desteği,Cenazelerimizde  cenaze sahiplerine yardımcı olmak ve organizenin yapılmasını sağlamak amacı ile  iletişimi ve haberleşmeyi temin etmek, cenaze yemeğinin hazırlanmasını sağlamak,Pazar günleri derneğimizde hemşehrilerimizce gönüllü olarak karşılanan pazar  kahvaltıları ve pazar sohbetlerini düzenlemek,Dernek üyelerimize  aile ziyaretlerinde bulunmak , yaptığımız hizmetleri tanıtmak ve talep edilen öneri ve istekleri  değerlendirmek,Hastalarımız  evlerinde veya hastahanede  istirahat ettikleri  süre içerisinde ziyaret ederek  varsa isteklerinin teminini sağlamak,Cenaze sonrası  cenaze  yakınlarının  evlerine taziye ziyaretinde bulunmak gibi temel asli görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.
       Arzu ettiğimiz diğer bir husus ise Derneğimizle irtibatın derneğimize ulaşımın tek bir merkezli olmayıp yurt dışıda dahil olmak üzere tüm hemşehrilerimizin hizmetlerimizden ve birliğimizden istifade edebilmeleri için şubeler ve temsilcilikler kurmaktır. Buda sizden gelecek talep ve destek doğrultusunda gerçekleşecektir.

Biz sizler için hizmetteyiz sizlerin destekleri ve yardımları ile talep ettiğiniz tüm değerlerimizi en üst seviyede hizmete çevirmek asli görevimizdir.

Çıkmış olduğumuz bu hizmet kervanında bizleri yanlız bırakmayacağınız ve el birliği ile daha güzel hizmetlere imza atacağımız temennisi ile el ele ,gönül gönüle daha güzel günler görmemiz arzusuyla saygılarımı sunarım.

Bülent KAHRAMAN

Başkan

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA ÖZKAN 08 Ağustos 2011, Pazartesi 23:07
Saygıdeğer Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlara başarılarının devamını diler,saygılarımı sunarım. Herşey Akçakese için..

Ekleyen: NURULLAH AYDINOĞLU 07 Ağustos 2011, Pazar 14:00
sayın başkan tüm dilek ve temmennilerinize katılıyorum,vermeden almak allaha mahsustur,tüm hemşerilerimizi buhususta daha duyarlı olmaya çağırıyorum.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,0195