DERNEĞİMİZİN TARİHİ

Derneğimiz 1990 yılında Kurulmuş olup A.G.A (Ankara Güdül Akçakese Köyüne Hizmet Verenler ) Derneği ismini almıştır.

Kuruluşundan bu güne geçen zaman zarfında köyümüz ve köylümüz için bir çok güzel hizmetlerde bulunulmuş birlik ve beraberliğin tesisi için çalışmıştır.

Saygıdeğer Hemeşhrilerimiz İyi ve kötü gününüzde her zaman yanınızda olduğumuzu bilmeniz isteriz.

Çıkmış olduğumuz bu hayır yolunda bizleri yanlız bırakmyacağınız ve derneğimizle beraber güzel hizmetlere imza atacağınızdan eminiz.

Destek ve İlgilerinizi bekliyoruz.Unutmayın Herşey sadece ve sadece çıkar ,menfaat gözetmeksizin Akçakese köyü ve köylüsü içindir.

En Kalbi Duygularımızla Selam eder saygı ve sevgilerimizi sunarız.

A.G.A Derneği Yönetim Kurulu